Pagina de start a forumului Oopsy Oopsy
Forum exclusiv pentru iubitorii de animale

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri    CalendarCalendar    ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Welcome
Welcome to Oopsy.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

cateodata e mai bine sa nu apelati la ei...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Oopsy -> Pisici
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
oopsy
Site Admin

Data înscrierii: 25/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Dec 31, 2007 8:06 am    Titlul subiectului: cateodata e mai bine sa nu apelati la ei... Răspunde cu citat (quote)

Dupa 14 ani, pisicuta mea a facut ascita (acumulare de lichid in abdomen).
A slabit foarte mult intr-un timp scurt, si am hotarat sa mergem cu ea la un cabinet veterinar. In prima faza i s-a facut o ecografie, si ni s-au dat niste pastilute de furosemil. Au dat rezultate bune...burtica i s-a dezumflat...dar tot slaba a ramas pentru ca nu manca...
Fiind di ce in ce mai slabita, am luat-o si am mers la unul dintre cele mai vestite cabinete din bucuresti, dar aici...surpriza... Cu toate ca i-am zis veterinarului de acolo ca e batrana si f slabita, in loc sa-i dea ceva sa se puna pe picioare, el s-a apucat sa-i ia sange (cu chinuiala de rigoare) si sa-i dea un purgativ (cu toate ca pisicuta nu mai mancase mancare solida de mai bine de o saptamana pentru ca nu mai putea din cauza varstei). Am sperat ca stie ce face, dar...cand am ajuns cu ea acasa nu mai putea nici sa mearga. A trebuit sa o tin si cand mergea la nisip sa-si faca nevoile pentru ca nu mai putea sta in picioare.
In noaptea aia a murit... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Sa stiti si voi de acum, ca daca aveti un animalut batran e mai bine sa-l lasati sa moara in casa lui, fara sa mai fie chinuit de veterinari. Am regretat enorm ca am dus-o acolo....Poate ca ar fi trecut de Anul Nou....

Vetu o fi avut el buna-vointa dar...cand vezi ca un animal e slabit...nu te apuci sa-i iei sange...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
eyes_cute

Data înscrierii: 30/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pacat intradevar.....ar fi trebuit sa-i administreze lichide...sa-i puna o perfuzie, cat sa o mai hidrateze, iar cand aveti o pisica batrana dati-i hrana umeda......
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Teodora_Lovin
Site Admin

Data înscrierii: 26/Iul/2007

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2008 6:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ufff...parerea mea este ca, mai bine nu te apuci si cauti un vet nou daca ai unu si sti ca e bun lasa-l pe acela mai ales daca animalul este in stare grava...dar aici...oricum nu ai fost tu de vina! mai ales ca pisicutza ta era nu batrana foarte batrana, e bine ca a fost bine pana atunci! A intrat in lumea ingerilor alaturi de alti pisici unde ii va fi bine mereu, acolo te va astepta! Wink

eyes_cute

Data înscrierii: 30/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Feb 21, 2008 6:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raiul pisicilor, cu nori de pernute wiskas si soricei de plus Laughing

ok, scuze, stiu ca tineai foarte mult la pisicuta, insa gandeste-te ca oricum, nu mai avea ce face...decat sa fi trait asa... Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Oopsy -> Pisici Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Community Chest