Welcome
Welcome to <strong>Oopsy</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Dresaj canin de companie si specialitate

Ce, cum si cand dresam cainele...totul despre dresaj!

Dresaj canin de companie si specialitate

Postby dresaj.canin on Thu Nov 01, 2007 11:55 am

Dresor atestat cu rezultate bune in examene de lucru (BH, Obedience, Rescue), desfasor la cerere activitati de predresaj, socializare, dresaj canin pentru companie si specialitate (examene) pentru aproape toate rasele si varstele, folosind metode stimulative non-violente; de asemenea ofer servicii de dog-sitting si plimbare, rezolvare probleme de comportament.
Cainele poate fi adus la lucru de dvs. si puteti asista la sedinte, sau il pot prelua de la domiciliu. La sfarsitul perioadei de dresaj se va face "predarea" catre stapan, adica timp de cateva sedinte stapanul va fi cel care va lucra cu patrupedul, sub atenta supraveghere si indrumare a dresorului.
Dresajul se va desfasura in sedinte zilnice (L-V) de cate o ora.

Bucuresti
dresaj.canin@yahoo.com
ID mess: dresaj.canin
Image
dresaj.canin

Postby Teodora_Lovin on Thu Jan 31, 2008 12:56 pm

foarte misto poza.... ce chestie stau uneori si ma gandesc ca poti sa inveti un animal sa faca orice... si mult mai usor decat pe un om...
I will love you, if YOU love animals!!!
Teodora_Lovin
micut

Postby eyes_cute on Thu Jan 31, 2008 5:07 pm

Da, animalele sunt curajoase, nu le pasa ce o sa pateasca, dau totul sa isi faca treaba si sa ne uimeasca, iar unii nici nu stiu cum poate munci un catel ca sa sara printr-un cerc de foc :(

da......acm niste imagini.....Image
eyes_cute

Postby gerrard_s on Sat Mar 14, 2009 3:44 pm

Intr-adevar animalele sunt uimitoare. Mai ales cainii. Pot face orice spre surprinderea unora si au o inteligenta aparte. Parerea mea e ca in dresaj conteaza foarte mult relatia stapan-caine. Prietenul nostru e in stare de orice daca reusim sa ne facem intelesi, sa avem rabdare si intelegere, iar el va reusi sa inteleaga ce i-am cerut, si va executa din placere orice comanda ori de cate ori va fi nevoie.

Aici sunt eu cu Charlie bateam palma ;))

Image
gerrard_s
adult

Postby Teodora_Lovin on Sun Mar 15, 2009 7:24 am

frumos CG :wink: , asa e si al meu numai ca e mai negru si pe burta galben deschis, este asa de inteligent incat ma uimeste, l-am dresat eu de la 3 4 luni si acum in august face 4 ani..chiar nu stiu cand a trecut timpul :cry:. Stie ff multe chestii sa faca si chiar nu iese din cuvant :))
I will love you, if YOU love animals!!!
Teodora_Lovin
micut

Return to Dresaj