Welcome
Welcome to <strong>Oopsy</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Experiente calare!

Diverse informatii despre ingrijirea cailor

Experiente calare!

Postby Teodora_Lovin on Thu May 01, 2008 7:00 pm

Azi m-am intors din "vacanta" , am fost pe undeva prin Delta... ma rog am vizitat Histria, rezervatiile naturale de pe lacuri si Enisala..la cetatea Heracleea..am fost cazati la Gura Portitei pe o insula artificiala... ma rog..e pe undeva intre lacul Golovita si Marea Neagra pe un cordon de nisip... ( toate aceste zone fiind de vis!). La Enisala ne-am oprit sa manacam la o pensiune fff frumoasa Safari Village Enisala ( http://www.safari.ro/ ) si cum sunt eu peste tot unde merg intreb daca au cai de calarie...spre fericirea mea aveau un armasar Paicu il chema, avea 8 ani si era Lipitan, era adus de la o ferma din Covasna.. era nebun rau ma refer la cum galopa...cand o lua la fuga nu se mai oprea, de aceea am luat de pe el primele 3 cazaturi din carierea mea de 8 ani de calarie :lol: ..oricum nu am fost eu sau el de vina... de fapt, saua nu era chiar asa buna ... ei pe acolo nu calareau cu scarite, de aceea le dadeau jos si erau slabite pe acolo toate.. si imi cadea scarita dreapta cand vroiam sa fac trap saltat..asa am reusit sa cad..pt ca sunt invatata cu scarite si m-am dezechilibrat, noroc ca s-a oprit calutul la timp ca eram in galop usor si cum am cazut pe lateral dreapta cu capul spre pieptul lui, ma putea calca..mai ales ca nu aveam toca... oricum aveam si intentii sa calaresc doar in trening fara haiana pe mine, noroc ca incepuse sa picure si am pus-o pe mine, pt ca mi-a amortizat caderea :lol: .. si asa am o serie frumoasa de vanatai pe spate si ma doare coloana..de toti muschii numai spun...si cand m-am ridicat cu greu de jos mi se zdruncinasera toti creierii si am simtit ca mi s-au miscat toate organele de la locul lor :lol: :lol: :lol: ... alt noroc a fost ca nu am cazut cu capul pe pietre pt ca mai erau bolovani pe acolo....cam asa a fost ziua de ieri...oricum nu ma lasam si tot urcam pe el...pana am obosit si eu si calul pt ca am urcat pe el pante, dealuri a fost SUPERB! :lol: :)) :P
I will love you, if YOU love animals!!!
Teodora_Lovin
micut

Postby Corina on Sat Sep 27, 2008 10:07 am

se pare ca ai avut o zi plina atunci.dar in 8 ani de calarie ai cazut doar de 3 ori?unde ai invatat sa calaresti?;))asa sunt si eu...cand merg undeva numai dupa cai ma uit:X
Corina

Postby Teodora_Lovin on Sat Sep 27, 2008 1:52 pm

pai sa stii ca nu cadeam daca nu era saua prosta, nu conteaza unde inveti, ci de la cine, si mai ales ca totul depinde de TINE! :wink:
I will love you, if YOU love animals!!!
Teodora_Lovin
micut

Postby Corina on Sat Sep 27, 2008 6:44 pm

credeam ca ai facut la un club de calarie si vrei sa continui cu asta ...eu imi doresc ff mult sa ajung cat mai departe,norocul doar sa fie de partea mea ca nu o sa renunt niciodata la calarie:X
Corina

Return to Despre cai