Welcome
Welcome to <strong>Oopsy</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Focsani-hingherii ranesc cateii!!!

Abuzurile acestor ''oameni'' fara inima si suflet...

Focsani-hingherii ranesc cateii!!!

Postby eyes_cute on Wed Jan 30, 2008 8:20 am

Bun, deci, am vazut cu ochii mei, la noi la bloc avem niste catei, dintre care si unul mai batran, care este sanatos si chiar activ....oricum, venisera hingherii si ghiciti ce au facut!
Este un caine negru, tare dragalas, care nu musca, numit Tiganu si fiindca nu s-a lasat prins acei hingheri l-au lovit cu latul in cap!
saracului ii sangera botul...dar a fugit si a reusit sa scape....
acum s-a refacut dar asa ceva este inacceptabil!

commenturi pe aceasta tema.... :roll:
eyes_cute

Postby Teodora_Lovin on Thu Jan 31, 2008 12:51 pm

TREBUIA SA SUNI LA POLITIE! DACA MAI VEDETI CHESTII DE GENU SUNATI LA POLITIE!

Eu tocmai am venit de afara, si eu mai primitiva si mi s-a parut mai egal l-am luat pe unu la bataie pt ca isi batea joc de un pui de caine il punea pe post de statuie pe gard si radea de saracu catel care scheuna ca arata ca rastignit! :cry: apoi la lasat sa cada de la un metru jumate... si am luat catelu cu mine si pala l-am lasat pe jos si i-am zis sa nu faca un pas in front ca puscaria il mananca sa zica mersi ca nu am sunat la politie.... pe cuvant o sa umblu cu bata dupa mine ca altfel nu se mai poate!
CINE E CU MINE??
I will love you, if YOU love animals!!!
Teodora_Lovin
micut

Postby eyes_cute on Thu Jan 31, 2008 5:01 pm

Me of course!!!!!!!!!!!!!!
eyes_cute

Return to Despre hingheri