Pagina de start a forumului Oopsy Oopsy
Forum exclusiv pentru iubitorii de animale

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri    CalendarCalendar    ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Welcome
Welcome to Oopsy.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Pisici batute si omorate

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Oopsy -> pisici
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Roxana

Data înscrierii: 20/Sep/2007

MesajTrimis: Joi Sep 20, 2007 5:17 pm    Titlul subiectului: Pisici batute si omorate Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu cati dintre cei care citesc sau folosesc acest forum, au vazut imaginile date la Pro TV azi, cu o pisica batuta si omorata in scara unui bloc de niste badarani.
Acum ceva timp am mai vazut niste imagini, tot pe acest post, cu un cal batut cu cruzime de niste oameni, asta daca pot fi numiti astfel.
Intrebare: in tara asta chiar nu se face nimic ptr animale? chiar toti stam indiferenti cand vedem astfel de scene?
eu personal innebunesc cand le vad si imi vine sa ma duc sa-i bat pe toti.
As vrea sa fac ceva, sa nu mai stau doar sa ma enervez si sa injur caci nu ajut cu nimic animalutele alea. Uneori ma intreb pana unde poate merge cruzimea romanilor?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Teodora_Lovin
Site Admin

Data înscrierii: 26/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Sep 21, 2007 3:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate stim cu totii ce se intampla in aceasta "TARA FFFFFF CIVILIZATA" Embarassed spre rusinea noastra.... cum sa iti spun...noua NU ne place ceea ce este frumos, ceea ce este civilizat, NU NE PLACE FRUMOSUL, CURATUL SI BINELE!! NU avem !!MANDRIE! Crying or Very sad sunt groaznice acele imagini!! Desi s-a dat o lege...NU ESTE RESPECTATA, ESTE DEGEABA! Si ca sa va spun si eu ceva, ieri dimineata treceam cu bicicleta in plimbare (locuiesc intr-un satuc aproape de Bucuresti) si simt un miros puternic de putrefactie...ce credeti ca era?? bineinteles, un caine jumatate strivit, o imagine de nedescris nu am mancat deloc pana acum...mai incolo o pisicuta la fel, lovita de masina, mai incolo un sobolan... si mai incolo o gaina...cand ies pe DN1 cu masina (asta cu o ora dupa aceste imagini) CE CREDETI CA ERA??? UN CAL CU MATELE PE AFARA (LOVIT DE MASINA)!!!!!!!! CUM E POSIBIL ASA CEVA??? Exclamation

Teodora_Lovin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Sep 21, 2007 3:41 pm    Titlul subiectului: Re: Pisici batute si omorate Răspunde cu citat (quote)

Roxana a scris:
Nu stiu cati dintre cei care citesc sau folosesc acest forum, au vazut imaginile date la Pro TV azi, cu o pisica batuta si omorata in scara unui bloc de niste badarani.
Acum ceva timp am mai vazut niste imagini, tot pe acest post, cu un cal batut cu cruzime de niste oameni, asta daca pot fi numiti astfel.
Intrebare: in tara asta chiar nu se face nimic ptr animale? chiar toti stam indiferenti cand vedem astfel de scene?
eu personal innebunesc cand le vad si imi vine sa ma duc sa-i bat pe toti.
As vrea sa fac ceva, sa nu mai stau doar sa ma enervez si sa injur caci nu ajut cu nimic animalutele alea. Uneori ma intreb pana unde poate merge cruzimea romanilor?

aaa...si probail aceia erau sigur satanisti..oricum dak ii prind ii calc in picioare!!! Evil or Very Mad

Roxana

MesajTrimis: Vin Sep 21, 2007 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad E ingrozitor ce spui!!!
Ieri seara cand am vazut reportajul, pur si simplu am pufnit in plans, o reactie necontrolata. Toata noaptea am avut in cap mieunatul saracului animal in agonie. Eu am o pisica si de cate ori ma uit la ea, vad pisica omorata. E ceva peste puterea mea, ma copleseste mila, neputinta dar in acelasi timp ura ce-o simt ptr acei copii dobitoci.
Le-am scris celor de la societatea ptr prevenirea cruzimii asupra animalelor. Nimic. Un raspuns vag, fara solutie. E dureros. In tara asta nimic nu se face. Nimic.
Sus
Teodora_Lovin
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Sep 22, 2007 6:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Roxana a scris:
Crying or Very sad E ingrozitor ce spui!!!
Ieri seara cand am vazut reportajul, pur si simplu am pufnit in plans, o reactie necontrolata. Toata noaptea am avut in cap mieunatul saracului animal in agonie. Eu am o pisica si de cate ori ma uit la ea, vad pisica omorata. E ceva peste puterea mea, ma copleseste mila, neputinta dar in acelasi timp ura ce-o simt ptr acei copii dobitoci.
Le-am scris celor de la societatea ptr prevenirea cruzimii asupra animalelor. Nimic. Un raspuns vag, fara solutie. E dureros. In tara asta nimic nu se face. Nimic.

Crying or Very sad Totusi daca inca ai aceste "viziuni" inseamna ca ai ramas marcata... sincer pe mine nu ma mai impresioneaza nimeni si nimic.... m-am obisnuit in aceasta "TARA" (mai bine spus tomberon!) CRUDA!! inca PLINA DE COMUNISTI! Parca domneste Hitler...... Rolling Eyes Si iti recomand sa te duci la un psiholog, nu e rusinos deloc, dar te va ajuta sa treci peste aceste "hopuri".....

VA SPUN TREBUIE SA LUPTAM PANA LA CAPAT!!

Roxana

MesajTrimis: Sâm Sep 22, 2007 7:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stai linistita, sunt doar foarte marcata de cele intamplate. E normal, zic eu! Nu stiu cine trece asa usor peste o asemenea cruzime. Poate cei care vad aproape zilnic. Eu nu vad zilnic, sau poate nu vreau sa vad. La urma urmei nu e nevoie decat sa ma uit pe strazile noastre pline de cersetori, cei mai multi copii si batrani, si e suficient.
Poate o sa merg la psiholog, dar nu m-ar ajuta. Trebuie sa invat eu sa ma obisnuiesc cu ce se intampla. Cel mai tare ma doare indiferenta noastra, a tuturor. Toti spunem: ce ne priveste pe noi problemele altora, avem noi insine destule. Iar cand vine vorba de animale e si mai rau: ce? e doar un animal, nu am pierdut nimic special.
Normal, cand vezi prea multe lucruri urate si nedrepte, incepi sa te obisnuiesti. Eu zic sa nu ne obisnuim. e cel mai rau lucru. Sa fii indiferent.
In cazul pisicii omorate m-am resemnat si am remarcat ca nu toti sunt indiferenti. Am intrat pe forumul de la Pro TV si erau scrise peste 1000 de mesaje. Sunt totusi si oameni, chiar tineri, care nu au ramas indiferenti. Poate mai exista o speranta.
Sus
Teodora_Lovin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Sep 23, 2007 8:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da... fara cuvinte..chiar nu ma asteptam din partea PRO TV ului sa faca asa ceva... E BINE CA AU FACUT-O ! macar atat!

eyes_cute

Data înscrierii: 30/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 6:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am vazut...ba chiar mai mult de atat, am vazut cum tinea legata pisica si ii taia coada, apoi blana, apoi picioarele....apoi....vai....ar trebui interzise sub 25 de ani........ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

niste tampiti, niste...of nu mai zic...aia nu au suflet, nu au credinta, nu au inima, nu au creier...da ce sa mai comentam nu au nimic...cu exceptia panzelor de paianjen si un neuron generator de prostie...mda......
Sus
Teodora_Lovin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Ian 31, 2008 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shocked e socant sa vezi la TV dar sa fi acolo sau sa o faci..... DOAMNE MARE ITI E GRADINA , DAR MULTI ITI SAR GARDU!!!

eyes_cute

Data înscrierii: 30/Ian/2008

MesajTrimis: Lun Feb 04, 2008 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bine zis.... Laughing
Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Oopsy -> pisici Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Community Chest