Welcome
Welcome to <strong>Oopsy</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Pisici batute si omorate

Povesti cu si despre pisici

Pisici batute si omorate

Postby Roxana on Thu Sep 20, 2007 5:17 pm

Nu stiu cati dintre cei care citesc sau folosesc acest forum, au vazut imaginile date la Pro TV azi, cu o pisica batuta si omorata in scara unui bloc de niste badarani.
Acum ceva timp am mai vazut niste imagini, tot pe acest post, cu un cal batut cu cruzime de niste oameni, asta daca pot fi numiti astfel.
Intrebare: in tara asta chiar nu se face nimic ptr animale? chiar toti stam indiferenti cand vedem astfel de scene?
eu personal innebunesc cand le vad si imi vine sa ma duc sa-i bat pe toti.
As vrea sa fac ceva, sa nu mai stau doar sa ma enervez si sa injur caci nu ajut cu nimic animalutele alea. Uneori ma intreb pana unde poate merge cruzimea romanilor?
Roxana

Postby Teodora_Lovin on Fri Sep 21, 2007 3:39 pm

Din pacate stim cu totii ce se intampla in aceasta "TARA FFFFFF CIVILIZATA" :oops: spre rusinea noastra.... cum sa iti spun...noua NU ne place ceea ce este frumos, ceea ce este civilizat, NU NE PLACE FRUMOSUL, CURATUL SI BINELE!! NU avem !!MANDRIE! :cry: sunt groaznice acele imagini!! Desi s-a dat o lege...NU ESTE RESPECTATA, ESTE DEGEABA! Si ca sa va spun si eu ceva, ieri dimineata treceam cu bicicleta in plimbare (locuiesc intr-un satuc aproape de Bucuresti) si simt un miros puternic de putrefactie...ce credeti ca era?? bineinteles, un caine jumatate strivit, o imagine de nedescris nu am mancat deloc pana acum...mai incolo o pisicuta la fel, lovita de masina, mai incolo un sobolan... si mai incolo o gaina...cand ies pe DN1 cu masina (asta cu o ora dupa aceste imagini) CE CREDETI CA ERA??? UN CAL CU MATELE PE AFARA (LOVIT DE MASINA)!!!!!!!! CUM E POSIBIL ASA CEVA??? :!:
I will love you, if YOU love animals!!!
Teodora_Lovin
micut

Postby Roxana on Fri Sep 21, 2007 4:05 pm

:cry: E ingrozitor ce spui!!!
Ieri seara cand am vazut reportajul, pur si simplu am pufnit in plans, o reactie necontrolata. Toata noaptea am avut in cap mieunatul saracului animal in agonie. Eu am o pisica si de cate ori ma uit la ea, vad pisica omorata. E ceva peste puterea mea, ma copleseste mila, neputinta dar in acelasi timp ura ce-o simt ptr acei copii dobitoci.
Le-am scris celor de la societatea ptr prevenirea cruzimii asupra animalelor. Nimic. Un raspuns vag, fara solutie. E dureros. In tara asta nimic nu se face. Nimic.
Roxana

Postby Teodora_Lovin on Sat Sep 22, 2007 6:42 am

Roxana wrote::cry: E ingrozitor ce spui!!!
Ieri seara cand am vazut reportajul, pur si simplu am pufnit in plans, o reactie necontrolata. Toata noaptea am avut in cap mieunatul saracului animal in agonie. Eu am o pisica si de cate ori ma uit la ea, vad pisica omorata. E ceva peste puterea mea, ma copleseste mila, neputinta dar in acelasi timp ura ce-o simt ptr acei copii dobitoci.
Le-am scris celor de la societatea ptr prevenirea cruzimii asupra animalelor. Nimic. Un raspuns vag, fara solutie. E dureros. In tara asta nimic nu se face. Nimic.

:cry: Totusi daca inca ai aceste "viziuni" inseamna ca ai ramas marcata... sincer pe mine nu ma mai impresioneaza nimeni si nimic.... m-am obisnuit in aceasta "TARA" (mai bine spus tomberon!) CRUDA!! inca PLINA DE COMUNISTI! Parca domneste Hitler...... :roll: Si iti recomand sa te duci la un psiholog, nu e rusinos deloc, dar te va ajuta sa treci peste aceste "hopuri".....

VA SPUN TREBUIE SA LUPTAM PANA LA CAPAT!!
Teodora_Lovin
micut

Postby Roxana on Sat Sep 22, 2007 7:35 am

Stai linistita, sunt doar foarte marcata de cele intamplate. E normal, zic eu! Nu stiu cine trece asa usor peste o asemenea cruzime. Poate cei care vad aproape zilnic. Eu nu vad zilnic, sau poate nu vreau sa vad. La urma urmei nu e nevoie decat sa ma uit pe strazile noastre pline de cersetori, cei mai multi copii si batrani, si e suficient.
Poate o sa merg la psiholog, dar nu m-ar ajuta. Trebuie sa invat eu sa ma obisnuiesc cu ce se intampla. Cel mai tare ma doare indiferenta noastra, a tuturor. Toti spunem: ce ne priveste pe noi problemele altora, avem noi insine destule. Iar cand vine vorba de animale e si mai rau: ce? e doar un animal, nu am pierdut nimic special.
Normal, cand vezi prea multe lucruri urate si nedrepte, incepi sa te obisnuiesti. Eu zic sa nu ne obisnuim. e cel mai rau lucru. Sa fii indiferent.
In cazul pisicii omorate m-am resemnat si am remarcat ca nu toti sunt indiferenti. Am intrat pe forumul de la Pro TV si erau scrise peste 1000 de mesaje. Sunt totusi si oameni, chiar tineri, care nu au ramas indiferenti. Poate mai exista o speranta.
Roxana

Postby Teodora_Lovin on Sun Sep 23, 2007 8:12 am

da... fara cuvinte..chiar nu ma asteptam din partea PRO TV ului sa faca asa ceva... E BINE CA AU FACUT-O ! macar atat!
Teodora_Lovin
micut

Postby eyes_cute on Thu Jan 31, 2008 6:37 pm

am vazut...ba chiar mai mult de atat, am vazut cum tinea legata pisica si ii taia coada, apoi blana, apoi picioarele....apoi....vai....ar trebui interzise sub 25 de ani........ :cry: :cry: :cry: :cry:

niste tampiti, niste...of nu mai zic...aia nu au suflet, nu au credinta, nu au inima, nu au creier...da ce sa mai comentam nu au nimic...cu exceptia panzelor de paianjen si un neuron generator de prostie...mda......
eyes_cute

Postby Teodora_Lovin on Thu Jan 31, 2008 8:51 pm

:shock: e socant sa vezi la TV dar sa fi acolo sau sa o faci..... DOAMNE MARE ITI E GRADINA , DAR MULTI ITI SAR GARDU!!!
Teodora_Lovin
micut

Postby eyes_cute on Mon Feb 04, 2008 12:00 pm

Bine zis.... :lol:
eyes_cute

Return to pisici