Welcome
Welcome to <strong>Oopsy</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Un nou membru al familiei!

Diverse informatii despre ingrijirea cailor

Un nou membru al familiei!

Postby Teodora_Lovin on Fri Feb 13, 2009 12:34 pm

Banuiesc ca ati dat clik pe acest post din curiozitate, poate v-ati gandit ca am gresit locul, dar nu l-am gresit pt ca acum nu este vorba de un nou catel, mata, pestisor sau papagal ori broscuta... inafara de cei 5 caini, 4 mate si broscuta, in marea noastra familie a intrat o iapa, nu stiu daca urmariti topicul cu abuzuri fata de cai, pentru ca acolo am scris ca Steluta este fetita mea in sfarsit, dupa ani de zile de cand mi-am dorit propiul cal, am un vis mare implinit! SI sa stiti ca nu a fost cum mi-a zis mama: lasa ca iti trece e doar o dorinta de copil..   Steluta este o iapa frumoasa de 12 ani si extraordinar de blanda! Neagra si cu stea in frunte de aceea i sa pus numele asta! Nimic nu ma face mai fericita decat ea! :o
I will love you, if YOU love animals!!!
Teodora_Lovin
micut

Return to Despre cai