Welcome
Welcome to <strong>Oopsy</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Sa ne cunoastem, asa e mai usor..

spune-ne doua cuvinte dupa inregistrarea ta pe acest forum!

Sa ne cunoastem, asa e mai usor..

Postby Teodora_Lovin on Sun Feb 15, 2009 9:51 am

Hey! BUNA si BINE ATI INTRAT IN GRUPUL IUBITORILOR DE ANIMALE!

Am facut aceasta sectiune cu speranta ca va fi mai usor si pentru userii vechi si pt cei noi, si pe deasupra m-am gandit ca ne va fi mai usor sa devenim repede prieteni! Ce parere aveti?? :wink: :P
I will love you, if YOU love animals!!!
Teodora_Lovin
micut

HEllo! Vreau sa ma implic!

Postby oana_secret on Wed Apr 29, 2009 5:10 pm

Buna la toata lumea! Sunt noua pe acest forum si doresc foarte mult sa ma implic, sa ajut cum pot animalutele fara adapost sau cele aflate in adaposturi. Eu le mai dau de mancare cainilor de la Carrefour insa simt ca nu e suficient :( as vrea sa se faca mai mult! Sa tragem un semnal de alarma...ceva oricat de mic pentru ele inseamna enorm!
oana_secret

HEllo! Vreau sa ma implic!

Postby oana_secret on Wed Apr 29, 2009 5:10 pm

Buna la toata lumea! Sunt noua pe acest forum si doresc foarte mult sa ma implic, sa ajut cum pot animalutele fara adapost sau cele aflate in adaposturi. Eu le mai dau de mancare cainilor de la Carrefour insa simt ca nu e suficient :( as vrea sa se faca mai mult! Sa tragem un semnal de alarma...ceva oricat de mic pentru ele inseamna enorm!
oana_secret

Return to Bine ati intrat in grupul nostru!