Welcome
Welcome to <strong>Oopsy</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Doresc sa adopt un catelus labrador!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atat pui cat si adulti, animale cu sau fara probleme, toate sunt la fel de dragute si au un suflet la fel de mare!

Doresc sa adopt un catelus labrador!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postby berela on Thu Jun 04, 2009 5:19 pm

Doresc foarte mult sa adopt un catelus de rasa labrador intre virsta de citeva saptamini sau 1-2-3 luni, indiferent de rasa sau culoare!!! Iubesc foarte mult animalele dar din pacate nu-mi permit sa-mi cumpar un asemenea catelus.......daca cineva doreste sa ofere spre adoptie un astfel de catelus sun gata sa-l primesc in familia mea si sa-i ofer toata dragosetea si grija necesara!!! Ma pute-ti contacta la numarul de tel 0747359121 sau la adresa de e-amil gabryellagabryel@yahoo.com Anuntul e valabil pt cei din Sibiu si din apropiere de Sibiu si din Tirgul Mures... Nu ma pot deplasa spre exemplu pina in Bucuresti sau alte localitati mai departe de Sibiu!!! Va multumesc si astept ofertele dvs.
Attachments
8695b.jpg
8695b.jpg (43.36 KiB) Viewed 40 times
berela

Postby Teodora_Lovin on Mon Jun 08, 2009 11:36 am

si.. daca nu ai 100 150 200 de euro sa cumperi unul de ce nu adopti un catel de pe strada? aproximativ, stii cati bani necesita un pui sau un caine pe luna? :)
I will love you, if YOU love animals!!!
Teodora_Lovin
micut

Postby berela on Mon Jun 08, 2009 11:53 am

nu adopt un catel simplu deoarece....niciodata nu am avut un catelus de rasa!!! De mica pina la virsta de 20 de ani ...am tot avut caini simpli...am avut multi caini pt ca iubesc foarte mult animalele....si le-am iubit dintotdeauna si niciodata nu am abandonat nici unul macar!!! Dar imi place nespus demult aceasta rasa labrador si am visat de mult sa am un astfel de catelus.....si nu cred ca e ceva rau daca doresc odata in viata sa am si eu in catelus de rasa!!! In privinta ca necesita multi bani pt a-l intretine.........nu e obligatoriu sa-l inveti cu mincare cumparata din magazine.....il poti obisnui sa-i dai de mincare din ceea cu te te alimentezi tu zilnic!!! In privinta vaccinelor nu e nici o problema, sotul meu are multi prieteni veterinari si stie cum sa aiba grija de sanatatea unui catelus.........asa ca pt mine nu cred ca e tare costisitor sa ingrijesc un catelus de rasa!!! Depinde fiecare cum gindeste...........!!!
berela

Postby Teodora_Lovin on Fri Jun 12, 2009 12:01 pm

Mancarea pe care o mananci tu nu este sanatoasa si pt el. stiai ca ciocolata este o otrava pt caini? si poti sa ii dai si ceva mancare facuta de Purina, care are Ph neutru, ma refer la mancarea Friskies. Stiu ca este o mancare colorata, dar sa stii ca multa lume o recomanda mai ales ca este de la Purina, eu sincer am incredere in ea imi hranesc cainii de ani de zile si le merge excelent, avand foarte multi caini si nu sunt cu pedigree, nu imi perimit sa iau 5 saci la 2 saptamani de pro plan, acana, belcando, sau alte firme de genul. Nu ca fac reclama, dar are un pret acceptabil pt toate buzunarele.

Oricum am gasit la un petshop o mancare economica produsa de o firma din Italia se cheama OK dog, am sa iau un sac care cantareste 15 kg si sa vad daca le place, daca nu o sa le cumpar acana pt ca momentan 4 caini i-am dus la pensiune de aproape 3 saptamani si sunt foarte stresati ca si-au schimbat domiciliu si ca numai sunt aproape de mine, nu prea mai mananca, am vorbit cu cei de acolo sa le dea acana si mi-au zis ca le place. Depinde de la caine la caine, sunt ca si copiii, daca nu ai grija de ei ca si de niste fiinte umane mai bine renunti.

In privinta vaccinelor si vitamine, etc nu am auzit de nimeni sa fie veterinar sa-ti faca pe gratis.. :roll: (tare as vrea sa dau si eu de unul).

Si model simplu cred ca te referi la caine de rasa comuna sau corcita, am si am avut caini de toate felurile, cei mai rezistenti si ineligenti sunt maidanezii sau cum spui tu model simplu.

Mai exista un risc la cainii de rasa, cumpara din pet shop, targuri de animale si amatori ca iti spun eu o sa te bucuri doar o saptamana de el.
Cel mai bine daca te hotarasti sa cumperi cauta crescatori care vand caini cu pedigree si toate actele in regula, care nu detin mai mult de 4 rase diferite. Si mai bine iti recomanda cineva o canisa de incredere. :wink:
Teodora_Lovin
micut

Postby berela on Mon Jun 15, 2009 2:14 pm

salut. sa stii ca ciocolata nu am dat niciodata la nici un caine!!! nu stau in oras si la tara....in privita veterinarului.........e prietenul sotului meu si nu sunt probleme!!! imi dai sfaturi in privinta ca sa-mi cumpar un catelus......am mai zis si in mesajul de start ca nu-mi permit sa-mi cumpar.......dar doresc sa adopt daca poate cineva sa ofere spre adoptie un semenea catelut!!! oricum iti multumesc!
berela

Postby Teodora_Lovin on Sat Jun 20, 2009 3:52 pm

sper ca nu mi-ai luat-o in nume de rau!
Teodora_Lovin
micut

Postby berela on Mon Jun 22, 2009 11:22 am

nu nu stai linistita.......e ok!!!
berela

Return to Adoptii