Pagina de start a forumului Oopsy Oopsy
Forum exclusiv pentru iubitorii de animale

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri    CalendarCalendar    ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Welcome
Welcome to Oopsy.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Pitt bull

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Oopsy -> caini
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Alex

Data înscrierii: 01/Noi/2007
Locaţie: bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 7:47 pm    Titlul subiectului: Pitt bull Răspunde cu citat (quote)

un filmulet care ma impresionat pana la lacrimi!

http://www.youtube.com/watch?v=xWyz9WAIakQ
nu il recomand copilor sub 18 ani !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Teodora_Lovin
micut

Data înscrierii: 26/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Noi 04, 2007 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uff asa e....din pakte cu toti cainii nu numai cu pitt bullii... Crying or Very sad Crying or Very sad

Alex

MesajTrimis: Mie Noi 07, 2007 10:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bull are o reputatie de ucigasi in serie...dar el este un caine foarte ok cu un dresaj bine efectuat...nu cred ca exista probleme cu o asemenea rasa! daca se lucreaza bine pe temperament!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Teodora_Lovin
micut

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 11:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiu.... e ff adevarat si valabil ptr fiecare rasa "periculoasa"! Crying or Very sad

Alex

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da...Smile
Sus
eyes_cute

Data înscrierii: 30/Ian/2008

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 8:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Of doamne, ce monstri cu chip de oameni pot face asta!???

ce creaturi a adus pe lume Dumnezeu?

ce fel de oameni suntem noi? Traim in pestera, nu am auzit de lumea civulizata, nu am auzit de cuvantul mila?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alex

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 8:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in ani 80; inceputul anilor 90' si in bucuresti erea in mare voga acest lucru....

si partea foarte interesanta este ca majoritatea care participau sunt oameni care in momentul asta se dau mari iubitori de caini, crescatori, dresori...
Sus
eyes_cute

Data înscrierii: 30/Ian/2008

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 10:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Saracii catei, cat pot sa sufere...... oricum, faza e ca eu am stat numai cat sa vad catelul acela cu pielea smulsa, plin de sange in zapada.... Crying or Very sad

va rog nu mai puneti astfel de filmulete ca inevitabil, din curiozitate, dau pe ele si nu fac decat sa-mi provoc cosmaruri.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Teodora_Lovin
micut

MesajTrimis: Sâm Iun 07, 2008 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai da, dar scria ca nu este recomandat..... Crying or Very sad

Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Oopsy -> caini Ora este GMT
Pagina 1 din 1   

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Community Chest