stai linistit vetul meu e fff bun il am de 9 ani! si il recomand cu caldura, o sa dau detalii la rubrica publicitate... a fost ieri si a vazut-o mi-a spus ca am un noroc foarte mare, ptr ca este superba si era un pacat foarte mare daca nu o gaseam si sfarsea prin camp, a mai zis ca am gasit-o la timp pt ca poate daca mai statea cateva zile murea de foame sau frig... am lipici la caini

... i-a facut niste vitamine, a controlat totul nu avea febra, a zis ca totul e ok, mi-a dat un meniu pt ea pe care o voi tine cateva zile si mi-a spus ca intradevar are cam 10 luni si ca nu a avut pui, deci aici m-am inselat
acum de dimineata l-am scos si pe pitic cu ea si se juca cu el, deci nu i-a facut nimic pt ca mie mi se parea ca e agresiva cu el, oricum se joaca putin agresiv, dar foarte putin... parca asta mic e iepurele si asta cainele de vanatoare.Imi place sa stau undeva si sa ii observ cum se joaca, e foarte misto!

M-am atasat super mult de ea, de abia astept dimineata sa ma trezesc chiar daca se intampla pe la 5, nu imi pot lua gandul de la ea ca sa mai pot dormi si ma duc cu ea afara, ma joc, o iubesc tare mult!
Multi tarani prosti (ca altfel nu le pot zice) cand o vad si se gandesc, zic , "ia uite , potaia asta care mai ieri traia in camp si de abia apuca sa manance, acum are si haiana, numai vorbim de restu'..." de parca sunt gelosi ca ei nu sunt in locul catelusei sa traiasca la fel de bine, fara griji, sa stie ca mereu cineva o va iubi, nimeni nu o va bate, mereu va primi mancare, chiar daca va face prosti va fi iertata si nu se va intampla nimic rau... Nu ii inteleg! Mai degraba oamenii ar trebui dresati , nu cainii!